Fructe și legume de care vrei. Atent selecționate.


Susținem cu tărie producătorii locali, motiv pentru care am construit parteneriate de încredere în toate zonele țării. Oameni responsabili, cu experiență în agricultură, care cultivă fructe și legume de tot soiul și le îngrijesc fără a folosi aditivi sau pesticide


Vezi produsele

Povești adevărate

 • Florin - fermier
  Florin, un tânăr cu frumoase perspective de viitor a ales să cultive diverse legume pe cele 20 de hectare moștenite de la bunicul său. Am stabilit colaborarea cu el din timp, asigurându-l că Andros Stil va prelua producția și o va achita pe loc.
  Florin - fermier
  Producător local
 • Dl Ionel - fermier
  Unul din primii parteneri cu care am început colaborarea  este domnul Ionel, care cultivă ardei Bianca pe cele 5 hectare ale sale, dedicându-se în tot procesul.  Este mulțumit că există cineva care poate prelua producția și nu-și mai face griji în ceea ce privește depozitarea, ambalarea,  și distribuția acesteia. Iar noi suntem la fel de mulțumiți de calitatea și prospețimea ardeilor.
  Dl Ionel - fermier
  Producător local

Ei și ceilalți producători cu care avem parteneriate încheiate dețin certificările necesare pentru cultivarea legumelor și a fructelor și nu folosesc îngrășăminte chimice sau pesticide.

O altă direcție pe care ne-am focusat a fost cea a furnizorilor și producătorilor de produse de import, care să respecte standardele de producție și calitate. De la perioada optimă când sunt culese, până la condiții de depozitare, există un întreg circuit bine stabilit și respectat de ambele părți.

Astfel, am reușit să construim relații comerciale cu peste 300 de producători și furnizori din Turcia, Grecia, Albania, Olanda, Spania, Italia, Polonia, Bulgaria, China, Argentina, Africa de Sud, Egipt.


Contactează-ne

Încredere. Calitate. Standarde respectate.

Producători locali cu care colaborăm îndeaproape. Parteneriate solide cu furnizori de import.